nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Velük csalta Zámbó Jimmy a feleségét

Velük csalta Zámbó Jimmy a feleségét

Már nem is lepődünk meg azon, hogy újabb régi ismerős árulja el Zámbó Jimmy egyik titkát. Fiának nem lesz könnyű dolga az X-faktorban, ha folyton apja egykori viszonyairól kell olvasnia.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A legújabb pletykát az énekes egykori barátja szolgaltátta a Blikknek. Az asszony szerint Jimmynek számos szeretője volt, de ezek a nők a puszta szexnél nem jelentettek számára többet. “Csak azért kellettek, hogy a testi szükségleteit kielégítse. Persze hízelgett neki, hogy odavan érte színésznőtől a legismertebb modellen keresztül rajongó nők sokasága, de Jimmy részéről szeretői státusnál többet nem remélhetett egyik sem” – mondta a Blikknek Hule Éva , aki hozzátette, bár Jimmy rendszeresen félrelépett, Editet, a családját soha, senkiért nem hagyta volna el. “Jimmy csalta Editet, de csak testileg, és minden kilengése után bocsánatot kért. Szíve mélyén csak fiai anyját, két feleségét, Verát és Editet szerette. Azt mondta: nem kell neki tehén ahhoz, hogy tejet igyon.”  
Zámbó Jimmy testvérei, ügyvédeiken keresztül tudatták, hogy szerintünk méltatlanok ezek az “előkerült, régi információk” a Jimmyhez.

Velük csalta Zámbó Jimmy a feleségét

 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon