Sztárok

Velük csalta Zámbó Jimmy a feleségét

Már nem is lepődünk meg azon, hogy újabb régi ismerős árulja el Zámbó Jimmy egyik titkát. Fiának nem lesz könnyű dolga az X-faktorban, ha folyton apja egykori viszonyairól kell olvasnia.

A legújabb pletykát az énekes egykori barátja szolgaltátta a Blikknek. Az asszony szerint Jimmynek számos szeretője volt, de ezek a nők a puszta szexnél nem jelentettek számára többet. “Csak azért kellettek, hogy a testi szükségleteit kielégítse. Persze hízelgett neki, hogy odavan érte színésznőtől a legismertebb modellen keresztül rajongó nők sokasága, de Jimmy részéről szeretői státusnál többet nem remélhetett egyik sem” – mondta a Blikknek Hule Éva , aki hozzátette, bár Jimmy rendszeresen félrelépett, Editet, a családját soha, senkiért nem hagyta volna el. “Jimmy csalta Editet, de csak testileg, és minden kilengése után bocsánatot kért. Szíve mélyén csak fiai anyját, két feleségét, Verát és Editet szerette. Azt mondta: nem kell neki tehén ahhoz, hogy tejet igyon.”  
Zámbó Jimmy testvérei, ügyvédeiken keresztül tudatták, hogy szerintünk méltatlanok ezek az “előkerült, régi információk” a Jimmyhez.

Velük csalta Zámbó Jimmy a feleségét

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top