Sztárok

25 kilót fogyott az X-Faktor énekese

Meggyes Csaba másfél éve még 130 kilót nyomott. A műsor egyik legnagyobb tehetségének tartott énekesnek teljesen megváltozott az élete - írja a Blikk

Huszonöt kilót adott le az újonnan indult X-Faktor előtt Meggyes Csaba. A 18 éves énekes egész gyermekkorát megkeserítette a jelentős túlsúlya, folyamatosan csúfolták a pluszkilói miatt. Ám másfél évvel ezelőtt úgy döntött, lefogy. 130 kilóról kezdte, most pedig már 110 kiló sincs. A fiatal tehetség keményen küzdött azért, hogy megszabaduljon a közel 25 kilótól, és megváltozzon az élete. Szinte teljesen visszavette a kenyérfogyasztást, és mindennap edzett a konditeremben. A kemény fogyókúrában pedig édesapja és a barátai is segítették. Ráadásul barátnőre is éppen akkor lelt, amikor elkezdett karcsúsodni. „Még nincs vége! Idén újabb 15 kilót le akarok adni” – jelentette ki Csaba, aki az X-Faktor válogatójában egy Michael Bolton-számmal teljesen lenyűgözte a zsűrit, és továbbjutott a felkészítő táborba. 

Fotó:  RTL Klub / Sajtóklub
                 Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top