Sztárok

Elvenné kislányát Bálint Antóniától az exe

Folytatódik a harc az egykori szépségkirálynő és gyermekének apja között. Földesi-Szabó László ugyanis magának akarja a kislányt, és ezért gyermekelhelyezési pert indít - írja a Blikk.

Elvenné kislányát Bálint Antóniától az exeIsmét hadat indított Bálint Antónia ellen a volt párja. Földesi-Szabó László nemcsak láthatást, hanem teljes felügyeleti jogot szeretne az egykori modellel közös kislánya, Babika felett. „A kislányomért harcolni fogok. (…) Ezen a felületen nem írhatom le, és nem kívánom a közvéleménnyel megosztani azokat a körülményeket, amivel a gyámügynél most már a gyermek elhelyezését elindítom” – osztotta meg bejegyzését a Facebookon, miközben egy hete még úgy tűnt, hogy elcsitul a viszály Antónia és Földesi között, akiről pedig az állította az egykori modell, hogy megverte. Mint a műsorvezető ügyvédje elmondta, ha Földesi valóban gyermekelhelyezési pert szeretne indítani, be lehet adni a keresetet, de nincs tudomásuk olyan körülményekről, amelyek miatt a bíróság úgy döntene, hogy Antónia nem alkalmas a feladatra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top