Sztárok

Újra együtt Xantus Barbara és a férje

Ugyan különváltak, mégis egyre többet látni együtt Xantus Barbarát és Szurdi Miklóst. A válófélben lévő házaspárt valójában a közös munka köti össze, hiszen a saját életükről forgatnak filmet - írja a Bors.

Újra együtt Xantus Barbara és a férjeHúszévnyi házaspár után úgy döntött a színész-rendező páros, hogy külön utakon folytatja. A válás hivatalos elindítása óta azonban több időt töltenek kettesben, mint azelőtt. A bulvárlap úgy tudja, egy új közös munka miatt időznek ennyit együtt. Szurdi Miklós ugyanis egy problémás házaspárról készít filmet, s a válófélben lévő pár úgy gondolta, az lenne a legjobb, ha ők maguk alakítanák a főszereplőket. „Miklós írja a forgatókönyvet, és ő játssza a hatvanas családapát is, én pedig a feleséget alakítom. Ezért látnak minket sokszor együtt. (…) Nem szeretném, ha többet gondolnának a kapcsolatunkba, mint ami valójában van. (…) Munkakapcsolatban vagyunk, nem mint férfi és nő találkozgatunk reggelenként” – magyarázza a vaginaklubot alapító 44 éves színésznő. A hamarosan elkészülő filmet először külföldön, Cannes-ban mutatják be, itthon csak utána lesz látható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top