Sztárok

Miért koplal Kaszás Géza?

Koplalással telik Kaszás Géza színész utolsó két hete, ugyanis szeretne legalább öt kilót ledobni a Nemzeti Vágta versenye előtt. A színész-producer a vasárnapi jótékonysági sztárfutamon indul, és mint mondja, lazábbnak, könnyebbnek érzi magát, ha "fogyaszt" egy kicsit.

Miért koplal Kaszás Géza?Bevallom, nyáron egy pár kiló felszaladt, ezt szeretném most leadni. Az étkezésből is visszavettem, de azért az Országkonyha bőséges kínálatát nem fogom kihagyni, hiszen a Nemzeti Vágta gasztronómiai seregszemle is, rengeteg fantasztikus étellel. Ezen kívül minden nap keményen edzek, imádom a Vágta izgalmát, igaz, a nyerés még nem jött össze. Új lovam van, aki eddig egész nyugodnak tűnt, de az utóbbi napokban igencsak „felpörgött”, talán érzi, hogy hamarosan itt a verseny napja- mondja a színész. Kaszás Géza korábban egy tévéműsorban szakácsként is megmutatta magát, köztudott róla, járatos a konyhaművészetben. A nyereg alatt puhított hús történetét is ismeri.

Az, hogy nyereg alá helyezett nyers húst ettek volna a hunok, csak legenda, tévhit. Ennek a gasztronómiához semmi köze. Besózva, sebgyógyításra használták, amikor a favázas, faragott nyereg felsértette a lovak hátát.  Volt azonban főzőkultúrájuk, hiszen sütés helyett inkább üstökben főzték ételeiket, ez pedig ismereteket igényelt” – teszi hozzá Kaszás Géza, aki mostanában az m1 csatornán lovasmagazint vezet Vágtass velem címmel, de elárulta, már egy új film ötlete is körvonalazódik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top