nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Miért koplal Kaszás Géza?

Miért koplal Kaszás Géza?

Koplalással telik Kaszás Géza színész utolsó két hete, ugyanis szeretne legalább öt kilót ledobni a Nemzeti Vágta versenye előtt. A színész-producer a vasárnapi jótékonysági sztárfutamon indul, és mint mondja, lazábbnak, könnyebbnek érzi magát, ha "fogyaszt" egy kicsit.
NLCafé
f Ajánlom

Miért koplal Kaszás Géza?Bevallom, nyáron egy pár kiló felszaladt, ezt szeretném most leadni. Az étkezésből is visszavettem, de azért az Országkonyha bőséges kínálatát nem fogom kihagyni, hiszen a Nemzeti Vágta gasztronómiai seregszemle is, rengeteg fantasztikus étellel. Ezen kívül minden nap keményen edzek, imádom a Vágta izgalmát, igaz, a nyerés még nem jött össze. Új lovam van, aki eddig egész nyugodnak tűnt, de az utóbbi napokban igencsak „felpörgött”, talán érzi, hogy hamarosan itt a verseny napja- mondja a színész. Kaszás Géza korábban egy tévéműsorban szakácsként is megmutatta magát, köztudott róla, járatos a konyhaművészetben. A nyereg alatt puhított hús történetét is ismeri.

Az, hogy nyereg alá helyezett nyers húst ettek volna a hunok, csak legenda, tévhit. Ennek a gasztronómiához semmi köze. Besózva, sebgyógyításra használták, amikor a favázas, faragott nyereg felsértette a lovak hátát.  Volt azonban főzőkultúrájuk, hiszen sütés helyett inkább üstökben főzték ételeiket, ez pedig ismereteket igényelt” – teszi hozzá Kaszás Géza, aki mostanában az m1 csatornán lovasmagazint vezet Vágtass velem címmel, de elárulta, már egy új film ötlete is körvonalazódik.

Megosztás Facebookon