Sztárok

Ő futtatta fel Zámbó Krisztiánt

Menedzsere, egykori barátja éveken át egyengette az énekes karrierjét. Az X-Faktorban továbbjutó versenyző azonban titkolja, milyen sokat köszönhet neki - írja a Bors.

Ő futtatta fel Zámbó KrisztiántZámbó Krisztián az RTL Klub tehetségkutatója előtti években óriási erővel próbálkozott, hogy énekesként nevet szerezzen magának. Régi barátját, Deminger Zsoltot kérte meg, hogy menedzselje. A jó baráti és munkakapcsolatnak azonban vége szakadt: egy idő után már nem értettek egyet, és Krisztián maga vette kezébe a sorsát, ügyeinek irányítását. A Bors értesülése szerint azért lett vége a barátságnak és a közös munkának, mert a menedzser nem kapta meg a munkájáért a megfelelő elismerést. Deminger ugyanis éveken át sok idejét szentelte annak, hogy befuttassa Krisztiánt. Ám a bulvárlap úgy tudja, az X-Faktor zsűrijét lenyűgöző énekes ezt nem igazán értékelte, s mostanában már meg sem említi volt menedzsere nevét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top