nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Keresztes Ildikó átadja a stafétát Vastag Tominak

Keresztes Ildikó átadja a stafétát Vastag Tominak

A Nemzeti Vágtán tavaly debütált a fogathajtás, az eseményre speciálisan kifejlesztett fogattal, a bigával. A sztárfutamot 2011-ben Keresztes Ildikó nyerte meg, azonban idén átadja a staféta botot mentoráltjának, Vastag Tominak.
NLCafé
f Ajánlom

Keresztes Ildikó átadja a stafétát Vastag TominakTavaly egyetlen nőként sikerült megnyernem a fogathajtó versenyt, hála Lázár Zolinak, aki a segédhajtóm volt. Úgy gondolom, a csúcson kell befejezni, ennél jobb eredményt már nem érhetnék el, ezért az idei versenyen átadom a helyem Vastag Tominak. A Nemzeti Vágta azonban annyira megfertőzött, hogy mindenképpen részt akartam vállalni benne, ezért a dámalovasok felvonulásán veszek részt, igaz nem nyeregben, hanem hintón ülve” – mondta el Keresztes Ildikó.

Tomi elmondta, hogy a kezdetektől nézi a Nemzeti Vágtát, így nagyon megtisztelőnek tartja, hogy a részese lehet. “Őszintén szólva kicsit tartok a lovaktól, hiszen egy másik élőlényt kell irányítani, de a fogathajtás remek alkalom arra, hogy legyőzzem a félelmemet. A két edzés során már nagyon jól összebarátkoztam az állatokkal, és remélem, a szombati futamon nem hozok majd szégyent volt mentoromra” – ecsetelte Tomi, aki már izgatottan várja a szeptember 15-16-i Nemzeti Vágta fogathajtó sztárfutamát.

Megosztás Facebookon