Sztárok

Fényes nappal kirabolták a Jóban Rosszban szereplőjét

Három percre hagyta a kocsijában a táskáját a Jóban Rosszban főnővérét alakító színésznő, de a bűnözőnek az is elég volt.

Fényes nappal kirabolták a Jóban Rosszban szereplőjétFényes nappal, Budapesten, a II. kerületben törték fel Bálizs Anett autóját. A Jóban Rosszban szereplője csak kiugrott a kocsijából, de három perc múlva, amikor sétált vissza, megdöbbenve látta, hogy betörték a kormány felőli ajtó ablakát, és ellopták az autóban lévő táskáját. „Tanulság, hogy három percre se hagyd a kocsiban a táskádat, mert máris megvan a baj – mondja Anett. – Az a durva, hogy még a törést is hallottam, de azt hittem, a munkások dobálóznak, akik lakást újítanak fel. Nem gondoltam volna, hogy a II. kerületben, fényes nappal ez megtörténhet!”

A színésznő ezek után körbejárta a környéket és belenézett minden szemetesbe, hátha legalább az iratait vagy a lakáskulcsát megtalálja, de nem lelt semmit meg. Így nem csak az autóját kell megjavíttatnia, hanem az összes okmányát újra el kell készíttetnie, ami bizony sok idővel, energiával és papírmunkával, na és pénzzel jár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top