Sztárok

Rihanna káromkodott és csókolózott a díjkiosztón

Rihanna mozgalmas estét tartott az MTV VMA díjkiosztón. Amellett, hogy bezsebelte az év legjobb klipjéért járó díjat, káromkodott egy sort, és csókolózott volt pasijával, aki a hírek szerint nem is biztos, hogy csak "volt" pasi.
dailymail.co.uk/MTV
Forrás: dailymail.co.uk/MTV

Rihanna, aki nemrég még lánnyal randizott, levágatta ugyan a haját, de viselkedésén nem sokat változtatott. Az MTV VMA díjkiosztón átvette az év legjobb klipjéért járó díjat, volt pasijával pedig a kamerák előtt váltottak csókot. A volt pasi nem más, mint Chris Brown, vagyis ugyanaz a férfi, aki korábban csúnyán megverte Rihannát, és aki néhány hónappal ezelőtt egy másik verekedés résztvevője is volt, ami állítólag éppen az énekesnő miatt robbant ki közte és a szintén expasi, Drake között. Drake egyébként szintén a jelöltek között volt, sőt díjat is nyert, aminek átadásakor Rihanna nemes egyszerűséggel hátat fordított és csak annyit mondott: „Utálom ezeket a seggfejeket!” Chris Brown és Rihanna között állítólag több van, mint barátság. Az énekesnő nemrég Oprahnak zokogta el, hogy még mindig ez a férfi élete szerelme, igaz, Brownak közben új barátnője van. A barátnő a csókjelenetet látva természetesen kiborult, és azt mondta könnyek között, hogy úgy érzi, mintha arcon csapták volna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top