Sztárok

Ő Zámbó Krisztián szerelme

Egy zumbaoktató az X-Faktorban továbbjutó énekes kedvese, akivel másfél éve van együtt. Zsuzsi egyáltalán nem féltékeny a tehetségkutatóban versenyző párjára – írja a Blikk.

Őt szereti Zámbó KrisztiánEgy zumbaoktatót szeret Zámbó Krisztián. A 21 éves Zsuzsira másfél évvel ezelőtt figyelt fel az énekes, és azóta egy párt alkotnak, sőt immár Jimmy fiának a menyasszonya. Ideális partnere az X-Faktorban továbbjutó versenyzőnek, hiszen pontosan tudja, milyen árnyoldalai vannak a színpadi szereplésnek. A pécsi születésű, zumba- és fitnesztanár amikor csak tehette, elkísérte párját a fellépéseire, s egyáltalán nem féltékeny Krisztián rajongóira. Külsőre nagyon hasonlít a 32 éves énekes előző szerelmére, Jenniferre, akivel tavaly tavasszal szakítottak. Ám a szakítás után néhány héttel megismerte Zsuzsit, aki a barátai szerint igazán hozzá való. Fásy Ádám állítja, Zsuzsi igazi múzsája a zsűrik előtt korántsem ismeretlen Krisztiánnak, akiből a szerelem apjához, Jimmyhez hasonlóan a legjobb formáját hozza ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top