Sztárok

Ezért szakított Caramel és Hien

Az énekes állítja, a nála 12 évvel fiatalabb Hien volt a felnőttebb a kapcsolatukban. A szakítás ellenére a jó kapcsolat azonban továbbra is megmarad a fiatalok között – írja a Blikk.

Ezért szakított Caramel és HienA két megasztáros a múlt héten döntött úgy, hogy külön folytatják tovább. A Voice mesterének bevallása szerint egyáltalán nem a köztük lévő 12 év korkülönbség vezetett a szakításhoz. „Azt kell mondjam, hogy Hien sokkal tisztább, őszintébb, felnőttebb volt nálam ebben a kapcsolatban, sőt inkább én voltam egy hülye kisgyerek”  – vallotta be Caramel. Mint mondja, a szakítás pontos okát ő maga sem tudja elárulni, annyira hirtelen történt, hogy még idejük sem volt megbeszélni egymással az érzéseiket. „Nehéz időszak ez mindkettőnk számára, de ahogy én Hient, ő is nagyon kedvesen biztosított engem arról, hogy nem hagy egyedül ezzel az egésszel, vagyis igyekszünk ott lenni egymás mellett, és közösen átvészelni. (…) Én nagyon is szeretem őt, és a kedvenc énekesnőm marad, de így kellett lennie” – jegyezte meg az énekes, akinek az új lemezén hallható lesz mindaz, amit most érez, ugyanis kiírja magából.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top