Sztárok

Harry herceg nem tartott orgiát, csak részegen pucérkodott

Nem csitul a Harry herceg pucér bulizása körüli vihar. A lány szerint, akivel Herry csókolózott, a herceg nem orgiát készült tartani, mindössze ártatlan meztelenkedésről volt szó.
people.com
people.com

Harry herceg pucér medencés partija megrázta a királyi családot, melynek tagjai nyilvános bocsánatkérést követelnek. Időközben annak gyanúja is felmerült, hogy a buliban nemcsak alkohol, hanem kokain is fogyott, egy résztvevő viszont most arról számolt be, Harry mindössze ittas volt, de emellett nagyon aranyos és kedves, és szó nem volt orgiáról. A herceg vicces volt és barátságos, léggitározott és Michael Jacksont akarta utánozni, az egész pucérkodás csak egy játék volt, és Harry azt szerette volna, hogy a vicc kedvéért mindenki meztelenül folytassa a partit. A lány mindössze 15-20 percet csókolózott is a herceggel, aki állítólag a kalandot azzal fejezte be, hogy szépnek és gyönyörűnek nevezte a lányt, a csókot pedig nagyon jónak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top