Sztárok

Harry herceg beintett a családjának

Harry herceg közölte: nem hajlandó nyilvánosan bocsánatot kérni az apjától a pucér képei miatt – írja a Radaronline.

Harry herceg beintett a családjánakMaga a királynő férje, Fülöp herceg kérte arra unokáját, hogy nyilvánosan kérjen elnézést viselkedése miatt édesapjától és nagyanyjától. Azonban Harry közölte: ő bizony erre nem hajlandó, mert amit tett, az a magánügye.

A Radaronline szerint Károly már elbeszélgetett kisebbik fiával négyszemközt, és bevallotta neki, hogy nem ítéli el a cselekedetét. Azonban azt is mondta Harrynek, hogy vállalnia kell a felelősséget mindenért, amit tett. „Az egész királyi családban Károly volt a legmegértőbb a fiával” – írja az internetes oldal.
Károly azt tanácsolta fiának, hogy a lehető leghamarabb térjen vissza a hadsereghez, és akkor mindenki elfelejti a Las Vegasban készült fotókat.  A külföldi sajtó szerint azonban még közel sem ért véget Harry ügye. A Radaronline egy titokzatos videofelvételről tud, de előkerült egy tanú is, aki azt állította: kokain is volt Harry szállodai szobájában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top