Sztárok

Zámbó Jimmy fia az X-Faktorban

Zámbó Krisztián is indul a tehetségkutató műsorban. A Király fia ki szeretne törni apja árnyékából, és az X-Faktorban akar bizonyítani – írja a Blikk.

Zámbó Jimmy fia az X-FaktorbanZámbó Krisztián is jelentkezett a szombaton kezdődő új X-Faktorba. Zámbó Jimmy 32 éves fia már januárban utalt rá, gondolkodik rajta, hogy kipróbálja magát valamelyik tehetségkutatóban. Mint mondja, amikor Magyarországon elindult az X-Faktor, sokat gondolkodott azon, hogy megméresse-e magát, a mentorok kiléte azonban meggyőzte, mert mind a négyüket nagyon tiszteli, s kíváncsi a véleményükre. „Nekik elhiszem, hogy van-e helyem a pályán” – jelentette ki Zámbó Jimmy elsőszülött fia, akinek eddig beletört a bicskája az énekesi karrierrel való próbálkozásaiba, pedig még saját lemezt is kiadott. Elmondása szerint a Jóisten megáldotta őt azzal, hogy apja hangjával él, s ez nagyobb ajándék, mint a lottóötös.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top