Sztárok

Betegesen harcol az öregedés ellen Celine Dion

Levetkőzött az amerikai V magazinnak Celin Dion. Az énekesnő úgy érzi, már csak így keltheti fel az emberek figyelmét. Barátai féltik a negyvennégy éves dívát, aki görcsösen próbál harcolni az idővel.

Betegesen harcol az öregedés ellen Celine DionA negyvennégy éves Celine Dionnak szinte teljesen tökéletes az alakja, nincsenek ráncai, és a súlyával sincsen problémája. Mindezt persze nem csak a géneknek köszönheti. A háromszoros anyuka rendszeres vendége a plasztikai sebészetnek, nem törődik vele, ki mit mond. „Celine leginkább az arcával elégedetlen. Tavaly az orrát és a szeme környékét is megműtötték. Azt mondta, akkora az orra, mint egy krumpli, így nem lehet tökéletes babapofija” – fecsegte ki egy forrás az énekesnőről. Hozzátette azt is, hogy Celine ránctalan arcát is a botoxkezeléseknek köszönheti.

Meztelen képektől reméli a sikert

„Nemcsak magának akar bizonyítani, hanem a közönségnek és a férjének is. Úgy érzi, hogy eljárt felette az idő, és képtelen felvenni a versenyt a mostani sztárokkal, Lady Gagával vagy Katy Perryvel” – folytatja barátnője, aki szerint éppen ezért vállalta el a V magazin felkérést, és állt meztelenül modellt a saját floridai házában. A fotókon Celine topless pózol a tükör előtt, karjait mellkasa előtt keresztbe fonva, kissé szégyenlősen. Egy másik képen már a medencében úszkál szexi fehérneműben. „Celine azt képzeli, ha ő is bevállal ilyen munkákat, akkor jobban fognak vele foglalkozni. Pedig az ő sikerének titka pontosan az, hogy botrányoktól mentes életét él, boldog édesanya és feleség” – ecseteli ismerőse.

Állandóak a hisztik és a dühkitörések

Betegesen harcol az öregedés ellen Celine Dion

De valóban olyan boldog ez a házasság, ahogy azt a külvilág gondolja? Barátaik szerint Celine szépségmániája a házasságát is tönkreteszi. „Kamasz volt, amikor megismerte a férjét, Renét, így most negyvennégy évesen bebeszélte magának, hogy idős férje lecseréli őt egy fiatalabb szépségre” – mondja barátnője, aki szerint az énekesnőnek semmi oka nincs ilyeneket gondolni. Betegeskedő ura nem is érintkezik a családtagjain kívül másokkal. „René nagyon beteg, nem akarja elhagyni Celine-t, mert ő az élete szerelme. Ugyanakkor szeretne békében és nyugalomban élni, ám otthon állandóak a hisztik és a dühkitörések.”

 Betegesen harcol az öregedés ellen Celine DionPályatársát gyászolja
Celine egy interjúban bevallotta, még most sem képes feldolgozni, hogy Whitney Houston meghalt. „Sokkot kaptam, amikor megtudtam, hogy Whitney meghalt a drogok miatt. Az ő halála hatalmas veszteség mindenki számára. A mai napig sem tudom elfogadni, hogy nincs többé” – mondta a V magazinnak Dion.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top