Sztárok

Hernádi Judit jó kondíciójának titka

Nem csak a génekben keresendő a színésznő jó formájának titka. Aki jóban van önmagával, vigyáz magára, törődik az egészségével, annak idősebb korban sem kell tartania az elhízás okozta súlyos egészségügyi problémáktól, vagy a mozgáshiány okozta megbetegedésektől.

A prevenció, a megelőzés a nyugati kultúrákban sokkal előbbre tart, mint hazánkban, bár az utóbbi időben történt némi előrelépés ebben a témában. Sokan elgondolkodtak azon – akár a szüleiket, nagyszüleiket elnézve –, hogy milyen időskort is szeretnének maguknak. Aktív, utazgatós, unokázós, vidám, kiegyensúlyozott, boldog éveket, vagy különböző nyavalyáktól megnehezített, panaszkodós, orvostól orvosig vánszorgósat.

Hernádi Judit jó kondíciójának titkaHernádi Judit számára fontos a prevenció, törődik az egészségével, és ez meg is látszik rajta. Rendkívül jó formában van, pedig nem hajtja magát halálra heti ötször az edzőteremben, hosszú kilométereket sem fut naponta. Az egészséges táplálkozás mellett odafigyel arra, hogy a neki megfelelő, kellemes, élhető, a napirendjébe beilleszthető, könnyű mozgásformával, a FLABéLOS-szal karbantartsa magát.

A FLABéLOS alakformáló mozgásterápiás készüléket annyira megszerette, hogy az utóbbi két évben szinte naponta használja, sőt tavaly a lánya, Zsófi is kapott egy ilyen készüléket karácsonyra tőle.

A FLABéLOS egy szingapúri orvosok által tervezett billegő-mozgó tréningpad, amelyre rá kell állni, a billegő talapzat kibillenti az embert az egyensúlyi helyzetéből, így akaratlanul is megmozdul tőle az összes izom, mert a test az egyensúlyának a megtartására törekszik.

Ezáltal a mozgás automatikusan jön létre, így nem is kell hozzá nagy akaraterő, hogy az ember lánya rászánja magát egy 10 perces program elvégzésére. Mindezt ráadásul különösebb megerőltetés nélkül, akár minden nap, tévénézés közben is meg lehet tenni, ahogy azt Hernádi Judit is csinálja.  Erről a Trendmánia adásában mesél Dombóvári Vandának:

 

 

A FLABéLOS készüléket idősebb korban is bátran lehet használni, mert használata könnyű, nem megterhelő a szervezetre nézve, kíméli a szívet és az ízületeket. Néhány hétig tartó, rendszeres használat után már észrevehető az általános kondícióban történő jelentős változás.

az OTO Bodycare® által gyártott FLABéLOS kizárólagos forgalmazója a Mediwel kft.
Az OTO Bodycare®
által gyártott FLABéLOS
kizárólagos forgalmazója
a Mediwel kft.

A készülék biztosítja a testnek a könnyű, kellemes, de eredményes és hatékony edzést. Növeli a pulzust és az anyagcserét, ezáltal javítja és gyorsítja az emésztést. A FLABéLOS-szal célzottan edzhetők a cellulitisz által sújtott területek (fenék, comb), illetve a lokális zsírlerakódások területei (has, derék), ami feszessé, formássá teszi az edzett izmokat, és fellazítja a bőr alatti pangó zsírsejteket.

A FLABéLOS rendszeres használata tónusossá, feszessé teszi a bőrt, javítja a bőr alatti kollagénrostok állapotát, növeli az elasztintermelést, ezzel kisimítja a finom vonalakat, ragyogóvá és egészségessé teszi a bőrt. Növeli a szervezet boldogsághormon-szintjét, egyidejűleg lecsökkenti a stresszhormon (kortizol) szintjét, ezáltal jobb közérzetet biztosít. Antiageing hatása is van, de a minden nőt érintő csontritkulás is megelőzhető a rendszeres használatával.

Mindez valóban fantasztikus, de nem minden vibrációs készülék működik azonban ilyen hatékonysággal, rengeteg a piacon a silány minőségű utánzat. Az eredeti FLABéLOS-t a szingapúri OTO Bodycare® (Superbrands) gyártja, akik több mint 20 éve vannak a piacon az egészség megőrzését célzó különböző termékeikkel, melyeket orvositermék-fejlesztők dolgoztak ki.  A FLABéLOS-t hazánkban kizárólag a Mediwel Kft. forgalmazza: www.mediwel.hu

Kéthavonta Budapesten, a Westend Hiltonban rendezik meg a FLABéLOS-Zöldtea estet, ahol orvos-szakértő, gyógytornász és dietetikus vesz részt, és ahol bővebben lesz szó a készülék hatásairól, használatáról, az eddigi tapasztalatokról. Legközelebb 2012. szeptember 27-én kerül sor a következő ilyen rendezvényre, amely bár ingyenes, regisztrációhoz kötött. 

A FLABéLOS – Zöldtea esteken az előadás után lehetőség van a szakértőktől (orvos, gyógytornász, dietetikus) kérdezni.
A FLABéLOS – Zöldtea esteken az előadás után
lehetőség van a szakértőktől (orvos, gyógytornász, dietetikus) kérdezni.

 

Bővebben a FLABéLOS-ról honlapunkon

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top