Sztárok

Szemtanúk szerint kokain volt Harry herceg szobájában

Úgy tűnik, hogy Harry herceg pucér botrányának még nincs vége. Most kokainról és titokzatos videókról beszélnek.

ASzemtanúk szerint kokain volt Harry herceg szobájában Radaronline információi szerint kokain volt abban a szobában, ahol Harry herceg pucéran bulizott Las Vegasban. „Elég őrült este volt. Mindenki ivott, és néhányan kábítószert is használtak a szobában. Többségében kokaint szívtak, de volt marihuána és hallucinogén gomba is… Amikor én is ott voltam, nem láttam a herceget drogozni” – mondta egy szemtanú a Radaronline-nak, de hozzátette, hogy nem volt ott a parti végéig.

Ezenkívül az internetes oldal szerint várható, hogy egy videó is előkerül a meztelenül biliárdozó hercegről. Miközben a brit és az amerikai sajtó szerint ez lesz a legnagyobb botránya a királyi családnak, az angol emberek kiállnak a fiatal herceg mellett. Egy Facebook-oldalra bárki feltöltheti pucér fotóját – angol zászlóval vagy katonai egyenruhával kitakarva a „lényeget” –, hogy így támogassa a herceget. Felmérések szerint Harry soha nem volt olyan népszerű, mint most.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top