Sztárok

Előkerült John Travolta 62 éves férfi szeretője

Előkerült John Travolta állítólagos korábbi meleg szeretője. A férfi azt mondta a National Enquirer magazinnak, hogy évekig voltak együtt.

Előkerült John Travolta 62 éves szeretőjeAz egykori pilóta, a most 62 éves Doug Gotterba úgy nyilatkozott a lapnak, hogy az 58 éves világsztár szexuális étvágya igencsak nagy volt, és több férfi szeretőt is tartott egyszerre. Gotterba elmondta, hogy 1981-ben találkozott először a színésszel, amikor is jelentkezett hozzá személyes pilótának, és röviddel ezután szeretők is lettek. „Carmelbe utaztunk egy üdülőhelyre. Csodálatos vacsorát költöttünk el együtt. Megittunk egy üveg merlot-ot, John végig udvarolt és gyengéd volt… Amikor az étteremből visszasétáltunk a szobába, megkérdezte tőlem, hogy akarok-e egy masszázst” – állítja a pilóta a cikkben, ahol azt is megemlítette, nem csak masszázs történt a szobában. „John úriember volt, de nagyon szenvedélyes. Ezután évekig voltam a szeretője, a nap bármely szakában kereshettük egymást.”

A férfi azt mondta a lapnak, hogy 1992-ben találkozott újra a színésszel. Ekkor már Travolta Kelly Preston színésznő férje volt. „A tengerparton sétáltunk, és én egyszerűen nekiszegeztem a kérdést, hogy házasemberként most a nők vagy a férfiak érdeklik. John csak annyit válaszolt, hogy még mindig a férfiakhoz vonzódik. Ezután eljöttem onnan. Ez volt az utolsó alkalom, hogy láttam őt” – olvasható a 62 éves férfi beszámolója a National Enquirer magazinban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top