Sztárok

Tagadja az angol énekesnő, hogy ő Beckham szeretője

Katherine Jenkins nevű angol énekesnő a Twitteren cáfolta, hogy viszonya lenne a sztárfocistával. A pletykát leginkább maga a cáfolat indította...

Angol énekesnő lehet David Beckham szeretőjeTwitteren indult a kamunak tűnő pletyka

Már legalább egy év is eltelt anélkül, hogy David Beckham állítólagos hűtlenségéről számoltak volna be a lapok. Nem kellett sokat várni – a korábban egy magyar modellel is összeboronált – sztárfocistát ezúttal Katherine Jenkins angol énekesnővel hozták hírbe. Igaz, az állítólagos kapcsolatra pont a pár éve drogbotrányba keveredett szőke nő hívta fel a figyelmet azzal, hogy a Twitteren cáfolgatni kezdte azt.

Rajongói sem hisznek neki

Angol énekesnő lehet David Beckham szeretőjeKedves ismerőseim a Twitteren. Számos szörnyű hírt olvasok itt. Szeretném leszögezni, hogy soha nem volt kapcsolatom David Beckhammel!” – írta első üzenetében a világhálón Katherine. Majd azonnal küldte a másodikat. „A pletykák nagyon sértők, igazságtalanok és az ügyvédeim szerint megtámadhatom őket” – folytatta az énekesnő, akinek reakciója azért furcsa, mert egyetlen cikk sem született arról, hogy ő lenne a sztárfocista szeretője. „Mindössze kétszer találkoztam Daviddel, 2010-ben és 2012 februárjában” – magyarázkodott tovább és tovább az angol celeb, aki ellen később saját rajongói keltek ki. Sokan úgy vélik, hogy Katherine csak hírverést akar maga körül, mivel bár második lett az Egyesült Államok egyik valóságshow-jában, mégsem sikerült átütő népszerűségre szert tennie a tengerentúlon. 

Beckhamet nem érdekli

Angol énekesnő lehet David Beckham szeretőjeA szőkeség Twitter-bejegyzései Lily Allen Cooper énekesnőt arra ösztönözték, hogy viccet csináljon belőlük. „Rettentő zaklatott és haragos vagyok a pletykák miatt, amelyek szerint viszonyom volt Jay Z-vel. A jogászaim mondták, hogy tökre perelhetek ezért” – poénkodott saját közösségi oldalán a Smile című dal énekesnője.
David Beckham szóvivőjén keresztül annyit üzent a brit sajtónak, hogy a Twitter tele van ostobasággal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top