Sztárok

Feledékeny celebek! Az ő agyuk sem számítógép!

A celebek sincsenek mindig a topon, néha ők is elfelejtenek ezt-azt... Persze nekik nehezebben felejtjük el, ha hibáznak.

Peller Mariann

Munka helyett heverészett

Feledékeny celebek! Az ő agyuk sem számítógép!A Story TV népszerű műsorvezetője azt meséli, akkor hajlamos a feledékenységre, ha egy-egy lazább napon kellene emlékeznie valami programra. „Otthon pihentem egyik délután, a legnagyobb lelki nyugalomban, amikor telefonáltak a szinkronstúdióból, hogy hol vagyok, mert már negyed órája késem – meséli a műsorvezető. – Ekkor ugrott be, hogy egy héttel az eset előtt elígérkeztem szinkronizálni, de mivel aznap nem néztem a noteszomba sem, az egész kiment a fejemből. Ezerszer bocsánatot kértem és szerencsére kaptam másik időpontot, hogy bepótolhassam a munkát, de sokáig rettenetesen szégyelltem magam, hiszen a munkában ilyesmi vállalhatatlan.”

Judy

Az ügyintézés az ellensége

Feledékeny celebek! Az ő agyuk sem számítógép!Legyen szó arról, hogy mi volt a tegnapi ebéd, vagy mondjuk a két nappal korábbi babás-mamás program, Judy a nyári hőségben szinte mindent elfelejt. „Mindezzel nem is lenne gond, ám tűrhetetlen, hogy fontos intézni valók is sorra kimennek a fejemből – meséli az énekesnő. – Gyakori, hogy elkezdek írni egy hivatalos levelet, vagy olvasni egy sürgősen aláírandó szerződést, majd közben elkalandoznak a gondolataim, különböző oldalakat nézek a neten, és este azon kapom magam, hogy már megint elfelejtettem elküldeni valami fontosat, a gépet viszont nem kapcsoltam ki, és iszonyú hőt termelt a házban, míg Majával és Balázzsal nem voltunk itthon. Jó lenne végre rájönnöm, hogyan lehetnék kevésbé szétszórt!”

Esztergályos Cecília

Csaknem eláztatta a házat!

Feledékeny celebek! Az ő agyuk sem számítógép!Esztergályos Cecília híres arról, hogy legalább négy-öt dolgot csinál egyszerre. Kissé kapkodós alkat, így megesik, hogy hozzákezd a kávéfőzéshez, aztán belecsap valami másba, aztán ismét másba, és így akár egy óra is eltelik, mire elkészül a hőn áhított fekete. „Mivel nagyon pörgős vagyok és szeretem az életem napjait aktívan tölteni, a szeleburdiságomból adódó feledékenység nálam mindennapos – meséli nevetve. – Legutóbb kimentem ajtót nyitni, és elfelejtettem elzárni a csapot a konyhában. A lefolyó be volt dugva, így egész biztos, hogy árvíz lett volna a lakásban, ha az unokaöcsém nem veszi észre a csobogást, miközben én már természetesen egész máshol jártam, mást csináltam az otthonunk körül.”

Tóth Vera

Otthon hagyja a dolgokat!

Feledékeny celebek! Az ő agyuk sem számítógép!Az első Megasztár győztesével gyakran előfordul mostanában, hogy létfontosságú dolgokat felejt otthon. „Például telefont vagy noteszt olyan címekkel, amelyek a nap folyamán amúgy nélkülözhetetlenek lennének – meséli. – Én vagyok az a lány, aki képes strandra indulni fürdőruha nélkül, vagy sminkes táska nélkül fellépésre. Így gyakran előfordul, hogy félúton vissza kell fordulnom az életem elmaradt kellékeiért. A feledékenységemen nem tudok változtatni, mivel a gondolataim hihetetlen sebes iramban csaponganak, ez a dolog a személyiségem része.” Vera egyszer érezte magát igazán rosszul a feledékenysége miatt: akkor, amikor egy kórházba várták fellépni, ő pedig otthon pihent. Kiküszöbölte a csorbát: röpke tíz perc alatt sminket és frizurát alkotott és átszáguldott a körúton a közönséghez, akik már nagyon várták őt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top