Sztárok

Vége! Elhagyta párját a bombázó Spice Girl

A negyvenedik születésnapját ünneplő Geri Halliwell végre elhagyta csalfa élettársát.

Vége! Elhagyta párját a bombázó Spice GirlGeri a napokban ünnepelte 40. születésnapját. A Hello! magazinnak adott interjúban elmondta, délben az édesanyjával és a kislányával ebédelt, este pedig a Spice Girls-hölgyekkel bulizott. „A lányok elképesztően kedvesek voltak. Sütöttek nekem egy tortát, és egy elegáns nyakláncot is kaptam tőlük… Nem számít, mi történt a múltban, mert nagyon szeretjük egymást. Ha velük vagyok, mindig megnevettetnek” – ecsetelte az énekesnő, akinek volt párja, a multimilliomos Henry Beckwith már nem jelent meg a bulin.

A férfi évekig volt Geri párja, sajátjaként szerette az énekesnő lányát. Azonban rendszeresen megcsalta Gerit, aki hangos jeleneteket rendezett az utcán Henry miatt. „Van egy új férfi az életemben, de még túl korai lenne erről beszélni… Ahogy minden nő, én is vágyom az ölelésre és a szerelemre, de a lányom érdekeit is néznem kell, amikor párt választok” – mondta a Hello! magazinnak Halliwell.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top