Sztárok

Lerészegedve bulizott Harry herceg

Az olimpia alatt igazi jófiú volt, ám a nyár végére visszaváltozott részeges macsóvá Harry herceg, aki ezúttal Las Vegasban tivornyázott.

Lerészegedve bulizott Harry hercegMedencés partit tartott a királynő unokája Las Vegasban. A buliról természetesen nem hiányozhattak az alkoholos koktélok és a bikinis hölgyek sem. Harry herceg néhány barátjával érkezett meg az MGM Grand hotelbe. A Daily Mail beszámolója szerint a herceg egy piros fürdőnadrágban hódított, azonban nem vegyült a többi fiatallal, inkább privát bungalójában szórakozott.

„Néhány hölgy odament hozzá, és beszélgetni kezdtek a herceggel. Láthatóan Harry nagyon élvezte, hogy a lányok körülrajongták, de végig úriember maradt, annak ellenére, hogy részeg volt” – írja a People magazin.
Nem ez az első eset, hogy Harry Las Vegasban lazít. A herceg tavaly októberben egy éjszakai bárban bulizott, ahol egy húszéves hölgy lejtett neki öltáncot, majd két lánnyal csókolózott. De nem kell Las Vegasig mennünk, hogy lássuk Károly herceg spicces fiát. Megfordult már Horvátország egyik éjszakai bárjában is, ahol részegen ruhában ugrott a medencébe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top