nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Kudarc! Legrövidebb ideig tartó celebházasságok

Kudarc! Legrövidebb ideig tartó celebházasságok

Szeretlek! Hozzád megyek! Mégsem szeretlek annyira! Elválok – néhány celeb házassága olyan rövid ideig tart, hogy ennél több párbeszéd nem fér bele.
NLCafé
f Ajánlom
6 Fotó megtekintése

Villámházasságok

A fiatal asszonyka – vagyis az énekesnő – baseballsapkában és farmerban állt az oltár elé 2004-ben. Ez volt Britney első – felelőtlen – házassága. A férj nem volt más, mint gyerekkori barátja, Jason Alexander. A nászt Las Vegasban tartották. 55 órával a szertartás után az akkor 22 éves pophercegnő elhagyta friss férjét. Jasont megfizették hallgatásáért, ám a mai napig is rendszeresen nyilatkozik volt nejéről.
Még több +
„Azt tanácsolom mindenkinek, hogy soha ne házasodjon meg Las Vegasban” – mondta Carmen Electra a People magazinnak 9 nappal az esküvője után. Rodman és Electra egy kemény partit követően keltek egybe – ugyanabban a kápolnában, ahol Britney is tette – 1998-ban. Válásukat később mindketten úgy kommentálták, hogy a lehető legjobb döntés volt.
Még több +
A 45 éves énekesnő a saját internetes oldalán egy hosszú bejegyzésben jelentette be, hogy 18 nap után véget ért házassága. Sinead és Barry Herridge tavaly december 8-án fogadtak hűséget egymásnak, és mindössze hét napig éltek együtt. Az ír származású énekesnő egy rehabilitációs intézetben ismerte meg Barryt. A férfi segítőként, míg a híresség páciensként tartózkodott az elvonón. „Még mindig nagyon szeretem őt, de túl szép, hogy igaz legyen” – írta közleményében O'Connor.
Még több +
Igazi tengerparti, romantikus házassági szertartást rendezett Eddie Murphy és Tracey Edmonds 2008 első napján. Ám a hírek szerint a páros már a nászút első napját sírással és kiabálással töltötte. Szerencsére a tengerparti ceremónia nem volt hivatalos, a polgári szertartást néhány héttel későbbre az Egyesült Államokban tervezték. Erre azonban már nem került sor, mivel 14 nap elteltével szakítottak.
Még több +
A király lánya és a színész 2002-ben házasodott össze. Három hónappal a hawaii esküvő után – Elvis halálának 25. évfordulóján – adták be a válási papírokat. A szakítást állítólag a színész kezdeményezte, házasságuk alatt többször verekedtek és kiabáltak egymással.
Még több +
Már önmagában az meglepő, hogy Hollywood legnagyobb macsója valaha házas volt. Ám ez sem tartott tovább 120 napnál. 2006-ban vette feleségül Jennifer Esposito színésznőt, aki négy hónappal később elindította a válást. „Ezt kellett tennünk. Tovább kellett lépnünk” – nyilatkozta Jennifer, aki ezzel el is indított egy pletykát arról, hogy Bradley meleg.
Még több +
Megosztás Facebookon