Sztárok

Minden, amit Jennifer Aniston vőlegényéről tudni lehet

Jennifer Aniston igent mondott szerelmének, így 15 hónappal azután, hogy összejöttek, eldöntötték: hamarosan összeházasodnak. Lássuk csak, hogyan alakult az egykori Pittné új kapcsolata.

Út az esküvőig! 15 hónap után férjhez megy Jennifer AnistonRandizni kezdtek
Aniston és Theroux a Hippi-túra című film forgatásán ismerkedett össze, és 2011 májusában látták őket először édes kettesben. Akkor Los Angelesben, a Sunset Tower szálloda éttermében ebédeltek. „Justin és Jennifer csupán jó barátok… Igaz, mostanában sok időt töltenek együtt” – nyilatkozta akkor Jen egyik barátja a People magazinnak. Néhány héttel később Aniston bemutatta a férfit legjobb barátnőjének, Courtney Coxnak. A Jóbarátok egykori Monicája azonnal megkedvelte a férfit.

Egyforma gyűrű

Mindössze másfél hónappal azután, hogy randizni kezdtek, Aniston és Theroux ujján egyforma „Jennifer-Justin” feliratú gyűrű csillogott. Amikor a színésznő tavaly júniusban egy háromórás interjúfelvételen vett részt, a férfi a nézők között ült, és Jennifer rendszeresen kinézett és kikacsintott rá a kérdések között. Néhány nappal később a szerelmespár dupla randira ment Jason Bateman színésszel és feleségével, Amanda Ankával. „Nagyon boldog vagyok. Elképesztően szerencsés és boldog nő lettem” – nyilatkozta akkor egy tévéműsorban Aniston.

Aniston édesapja mellett már Justin is ott ült
Aniston édesapja mellett már
Justin is ott ült

Az első nyilvános szereplés
Tavaly júliusban a Förtelmes főnökök című mozi bemutatójának buliján Theroux és Aniston kézen fogva sétáltak, majd később a Chateau Marmont szállodába mentek. A férfi több európai nagyvárosba is elkísérte szerelmét, amikor Jennifer a filmet népszerűsítette. Amikor visszatértek az Egyesült Államokba, Aniston árulni kezdte saját, Beverly Hillsben található otthonát, hogy közös házba költözzön Justinnal. Augusztusban közösen vettek részt Ben Stiller 40. születésnapi partiján Hawaiin.

Nem rejtőzködtek tovább
Szeptemberben New Yorkban vásárolgattak és ebédeltek, és kicsit sem rejtették el érzéseiket. „Nagyon cukik voltak együtt. Úgy tűnt, hogy igazán szerelmesek” – árulkodott egy szemtanú a People magazinnak. Októberben szárnyra kaptak az első hírek egy esetleges Aniston–Theroux-házasságról. „A közeljövőben nem kívánok még újra férjhez menni” – mondta akkor a Hello! magazinnak a színésznő, ám sokak szerint csak blöffölt.

Bevallották: szerelmesek
Jennifer idén februárban adott interjút az amerikai InStyle magazinnak, pár nappal azután, hogy hazaérkeztek párjával egy tíznapos vakációról. „Ez a kapcsolat tele van örömmel, boldogsággal. Olyan békés most minden” – nyilatkozta a színésznő, miközben párja sem tett lakatot a szájára. „Olyan boldog vagyok” – mondta a férfi a New York magazinnak. Aniston idén tavasszal csillagot kapott a Hírességek sétányán, a ceremóniára elkísérte édesapja és szerelme is.

Megvették a közös otthonukat

Áprilisban újabb dupla randira mentek, ezúttal Tom Hanks és felsége, Rita Wilson tartott velük. Amikor tavasszal bejelentették, hogy Brad Pitt megkérte Angelina kezét, és még idén feleségül veszi, Jennifer barátnője így nyilatkozott: „Jen továbblépett, jelenleg semmi másra nem koncentrál, csakis a saját boldogságára.” Pár nappal később Anistonék megvették első közös otthonukat, a színésznő pedig a New York-i lakását is eladta.

Jennifer és Justin közös otthona
Jennifer és Justin közös otthona

Eljegyzés
Nyár elején a szerelmespár Párizsba indult vakációzni, egyes források szerint egy szigetre is elutaztak, hogy megszervezzék titkos esküvőjüket. Augusztusban végre bejelentették az eljegyzésüket. „Justin Theroux élete legelképesztőbb születésnapján van túl. Pénteken ugyanis a barátnője, Jennifer Aniston boldogan mondott neki igent, amikor Justin megkérte a kezét. Ennél szebb ajándékot Jennifer nem is adhatott volna szerelmének” – mondta a pár szóvivője a People magazinnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top