nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Út az esküvőig! 7 év után Pitt feleségül veszi Angelinát

Út az esküvőig! 7 év után Pitt feleségül veszi Angelinát

Hölgyek sírjatok! Ha hinni lehet Bradnek és Angelinának, akkor a színészpár most hétvégén Franciaországban összeházasodik.
Avatar
Gloria
f Ajánlom
9 Fotó megtekintése

7 év után Pitt feleségül veszi Angelinát

Jolie és Pitt 2004-ben forgatta a Mr. & Mrs. Smith című filmet. Nemcsak a vásznon, de az életben is egymásba szerettek, pedig ekkor Pitt még Jennifer Aniston férje volt. Jolie továbbra is azt állítja, hogy soha semmi történt közte és Brad között, amíg az hivatalosan is el nem vált nejétől 2005-ben. Először a közös mozi bemutatóján láthattuk őket együtt.
Még több +
2005 nyarán Angelina Jolie adoptálta az akkor öt hónapos Zaharát. Karácsonykor Brad Pitt sajtósa bejelentette, hogy Angelina két gyermeke, Maddox és Zahara mostantól a Pitt-Jolie családnevet viselik.
Még több +
2006 januárban kapták lencsevégre a terhes Angelina Jolie-t és férjét a Heathrow reptéren. Első biológiai gyermekük, Shiloh Nouvel, 2006. május 27-én született Afrikában.
Még több +
2007-ben Jolie és Pitt a hároméves Pax Thient fogadta örökbe. 2008-ban pedig megszülettek az ikrek, Know és Vivienne.
Még több +
A Pitt-Jolie család rendszeresen utazgat a világban, természetesen mind a hat gyerekkel. Van házuk az Egyesült Államokban, Angliában, Franciaországban és Afrikában is. Legutóbb Kínában töltöttek el három hetet a gyerekek...
Még több +
...De éltek Budapesten is. Először Angelina Jolie forgatta nálunk első filmjét, majd pár hónappal később Brad Pitt zombis filmje miatt költözött a család Magyarországra. Pitték még egy lakást is vettek belvárosban, amit jelenleg átépítenek. A hírek szerint hamarosan visszatérnek hozzánk Brad filmjének utómunkálati miatt.
Még több +
Annak ellenére, hogy Brad szülei minden fontosabb eseményen jelen vannak, eljöttek Budapestre is, nem lehet azt mondani, hogy jóban vannak menyükkel. A színész édesanyja még ma is Jennifer Anistont kedveli, és legutóbb egy újságcikkben kelt ki fia élettársa ellen.
Még több +
Hét év és hat gyermek után Brad végre megkérte Angelina kezét. Ráadásul ő tervezte meg azt a gyűrűt, amit Jolie ujjára húzott.
Még több +
A nagy esemény! Brad és Angelina a napokban bejelentették, hogy ezen a hétvégén összeházasodnak Franciaországban. Tényleg megteszik? Órákon belül kiderül!
Még több +
Megosztás Facebookon