Sztárok

Tortacsatát robbantott ki Schobert Norbi

Megtámadta az ország tortájának cukormentes verzióját a fitneszguru, mondván, nem létezik cukormentes sütemény. A díjnyertes torta alapanyagainak szállítója feljelentette Norbit – írja a Bors.

Tortacsatát robbantott ki Schobert NorbiSchobert Norbi szerint nem létezik az ország cukormentes almatortája, hiszen csak az a termék nevezhető cukormentesnek, amelynek 10 dekájában a cukor mennyisége nem haladja meg a fél grammot. „Ha ugyanezt a tortát én hozom forgalomba cukormentes néven, akkor megbüntet a versenyhivatal 30 millió forintra, és még a boltjaimat is bezáratja” – jelentette ki a súlyproblémákkal küzdő emberek megmentője, aki ennek ellenére elismeri a kezdeményezést, sőt mint mondja, jövőre már ő is támogatni fogja.

Az ország tortájára pályázatot kiíró szervezet nem reagált a vádakra. A süteményhez adalékanyagokat szolgáltató Antalicz Miklós azonban rémhírterjesztésre hivatkozva feljelentette Norbit a Miniszterelnöki Hivatalnál, valamint a III. kerületi rendőrkapitányságon, mondván, megzavarja és tönkreteszik az augusztus 20-i ünnepet.

Végül azonban mégis igazat adott a fitneszgurunak, és elismerte, hogy a börtönlakókat is megmozgató Norbinak a torta megnevezésével kapcsolatos kritikája jogos volt. S arra kérte az érintetteket, hogy változtassák meg a torta nevét: cukormentesről hozzáadott cukrot nem tartalmazóvá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top