nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Beadta a válókeresetet a TV2 egykori sztárja

Beadta a válókeresetet a TV2 egykori sztárja

Idén februárban számoltunk be arról, hogy Onyutha Juditot elhagyta a férje. Egy év különélés után a TV2 egykori időjósa beadta a válókeresetet.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Tavaly karácsonykor mondta ki Judit és gyermekeinek apja, hogy vége. Úgy döntöttek, nem folytatják a házasságukat, a férfi elköltözött otthonról, azonban a válást akkor még nem indították el. Judit idén februárban úgy fogalmazott, hogy elhidegültek egymástól a párjával, aki bevallotta: mást szeret. „Könyörögtem, hogy mentsük meg a házasságot, de azt mondta, most már nem tud velünk maradni” – nyilatkozta akkor Judit, aki sokáig hitt abban, hogy végül még minden jóra fordul.
Az egykori tévés – aki már tanárként dolgozik – megerősítette, hogy folyik a válópere. Az egyik hetilap úgy tudja, hogy a férfi anyagilag továbbra is támogatja családját.

Beadta a válókeresetet a Tv2 egykori sztárja

 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon