Sztárok

Rubint Réka fenekét retusálták?

Rubint Réka legutóbbi tábora most ért véget, egy ott készült fotója pedig megosztotta a kommentezőket: egyesek túl sok retusálással vádolják.

Rubint Réka a törökországi táborozásból hazatérve képet tett közzé a közösségi oldalon azzal a céllal, hogy megmutassa, kemény munkával lehet olyan testünk, amely nem igényli a megszokott mennyiségű, buzgó retusálást, csak némi igazítást, mondjuk a színárnyalatban vagy kontúrokban. Mégis több kommentelő vádolta meg ismét Rékát, hogy a teste nem igazi, és hogy a fotós komoly számítógépes munkájának eredményei a képek – írja a Bors. Réka és Norbi is kiakadt. „Olyan dologgal vádolnak, amivel szembeköpik az elmúlt hosszú éveim keserves munkáját” – keseredett el Réka, Norbi pedig azonnal felesége védelmére sietett: „Réka heti háromszor tart telt házas órákat egy sportcsarnokban, ott élőben is meg lehet nézni a testét.” A hozzászólók közül is sokan akadtak, akik nevetségesnek és felháborítónak találják a vádakat, a képeket elnézve pedig mi sem nagyon értjük, hol vannak az emlegetett, szembetűnő különbségek. Egy kis segítség a döntéshez: a bal oldali a fotós által retustált verzió, a jobb oldali pedig az, ami Réka saját telefonjával készült.

Rubint Rékát photosoppolt fenékkel vádolják facebook.com

 
facebook.com

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top