Sztárok

Négy igazán kezelhetetlen celebgyerek

Nem csak a civil anyukák küzdenek meg olykor kamasz gyermekeikkel, a híres szülőket sem kímélik a tinédzserek. Nézzük melyik celeb hogyan birkózik meg a feladattal.

Négy igazán kezelhetetlen celebgyerekTeri Hatcher és lánya, Emerson
A féktelen bulizó

A színésznő lánya pont 15 éves, és édesanyja már képtelen neki parancsolni. A hét minden napján diszkóba jár, még akkor is, ha anyja megtiltja neki. Rendszeresen fogyaszt alkoholt, és gyakran cipője nélkül látják hazamenni. „Én csak hétvégén engedném el szórakozni, de ő ha kell, elszökik otthonról egy jó buli kedvéért. Rém felnőttnek érzi magát, vérig van sértve, ha éjfélre haza kell jönnie” – nyilatkozta Hatcher.

Négy igazán kezelhetetlen celebgyerekJack Nicholson és fia, Raymond
Apja szerint „csak” kezelhetetlen

Nem mondhatni, hogy még kamasz a színész 18 éves fia, ám legalább olyan kezelhetetlen, mint Teri Hatcher lánya. Raymond sok mindent örökölt híres apjától, többek közt lázadó természetét. „Az anyja nem bír vele, de az a baj, hogy már én sem – vallotta be Nicholson. – Én is pont ilyen kezelhetetlen voltam kamaszkoromban, és ez később sem sokat változott, úgyhogy nem számítok semmi jóra.” A hírek szerint Raymondot nemegyszer kapták már el okirat-hamisítás miatt, de apja eltussolta eddig rendőrségi ügyeit.

Négy igazán kezelhetetlen celebgyerekPierce Brosnan és fia, Dylan
Ciki neki az apja

Az egykori James Bond tizenöt éves gyermeke régebben apuci szófogadó, jól nevelt fia volt. Mára ez igencsak megváltozott. „Nem szívesen mutatkozik velem az utcán, otthon pedig undok, és mindenre csak a vállát vonogatja. Ráadásul éjjel-nappal üvölt valami őrült zene a szobájában, ahová csak engedéllyel lehet belépni” – panaszkodott Brosnan.

Négy igazán kezelhetetlen celebgyerekMeg Ryan és fia, Jack
Majdnem összeverekedett az anyjával

A 19 éves fiatalember túl van a dacos kamaszkorszakon, és bár korábban sok konfliktusuk volt, ma már újra jóban van az anyjával. Viszont Ryan nem tudja megszokni, hogy Jacknek folyton titkai vannak előtte. „Dugdossa a telefonját, zárja a szobáját, és kijelentette, hogy az anyjának ideje kilépnie az életéből. A múltkor majdnem összeverekedtek egy családi vacsora alatt” – árulta el a színésznő egyik barátnője.

Négy igazán kezelhetetlen celebgyerek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top