Sztárok

Örök hűséget fogadott a TV2 két sztárja

Kimondta egymásnak a boldogító igent Nagy Adri és Nagy Kristóf Bozont. A tehetségkutatóban feltűnt énekesek fátylat és csokornyakkendőt kaptak ajándékba – írja a Blikk.

Örök hűséget fogadott a két megasztárosA megasztáros szerelmespár a Sziget első napján fogadott egymásnak örök hűséget a fesztivál házasságkötő sátrában. A megasztárosok elárulták, gondolkodnak azon, hogy idővel igaziból is megteszik. „Ha két ember komolyan gondolkodik egy kapcsolatban, akkor egy idő után szóba kerül a kutya-gyerek-házasság projekt. Velünk is így van ez, hiszen szeretjük egymást” – mondta a szinglilétet gyűlölő Nagy Adri, aki nagyon élvezte az álceremóniát. Az énekesnő bevallotta, már fantáziált a nagy napról. „Van, amikor azt hiszem, kettesben, egy tengerparton lévő ceremónia lenne a legszebb, aztán meg eszembe jut, mekkora élmény lehet egy négyszáz fős lakodalom. Ebbe természetesen Kristófnak is lesz majd beleszólása” – hangsúlyozta a 24 éves megasztáros, aki már májusban összeköltözött Bozonttal.

Kattints a képre és nyerj!
                                   Kattints a képre és nyerj!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top