Sztárok

Kapócs Zsóka a transzvesztiták példaképe

A nőnek öltöző férfiak többsége rá szeretne hasonlítani, az énekesnő pedig büszke erre. Zsóka a Sziget melegsátrában idén is fellép; állítja, a melegek előtt levetkőzi a gátlásait – írja a Bors.

Kapócs Zsóka a transzvesztiták példaképe Kapócs Zsóka immár másodszor kapott meghívást, hogy show-jával szórakoztassa a közönséget a Sziget melegek látogatta sátrában, a Magic Mirrorban. Elmondása szerint levetkőzi a gátlásait, amikor melegek előtt lép fel. „Egy ilyen helyszínen vagányabb, szexisebb műsort viszek a színpadra. Itt a lazaság, az önfeledt szórakozás a lényeg” – árulta el a nemrégen karambolozó Zsóka, akit a legtöbb travi az ország legnőiesebb nőjének tart. A transzvesztiták imádják az énekesnő mély, búgó hangját, a karcsúságát, az arcát; állítják, itthon a legtöbb travinak Zsóka az ikonja, példaképe. A Karády-estjével hatalmas sikert arató énekesnő ezt borzasztó nagy dolognak tartja. „Egy női ruhában színpadon álló férfitől azt hallom, hogy én vagyok az igazi nő, sokkal nagyobb dicséret, mintha egy heteroszexuális férfi vagy egy nő mondaná” – jelentette ki az Operettszínház új sztárja.

 

Kattints a képre és nyerj!
                                   Kattints a képre és nyerj!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top