Sztárok

Matthew McConaughey ijesztően sovány lett

A korábban főként az izmos testéről ismert színész egy szerep kedvéért egyre csak fogy, éles ellentétben a harmadik gyermekükkel várandós feleségével, Camilával, akinek pocakja egyre jobban domborodik.
Matthew McConaughey aids
Matthew McConaughey – fotó: Northfoto

A 42 éves színész és 30 párja június végén keltek egybe, amikor még egyikük súlyvesztesége valamint -gyarapodása sem volt szemmel látható. Matthew McConaughey azóta viszont turbófokozatra kapcsolta fogyókúráját, és a megszokott edzéstervét sem teljesíti, hogy hitelesen tudja majd alakítani következő filmszerepét, amelyben egy AIDS-beteget játszik.

Annak ellenére, hogy a színész magához képest már így is feltűnően vézna, úgy tervezi, még legalább ennyit fog leadni, hogy a megformálandó szerepben egészen élethűen tudjon domborítani.

Ezzel szemben gyermekei, a két és fél éves Vida és a négyéves Levi anyja, Camila egyre jobban kivirul, legalábbis a róluk készült legutóbbi fotók tanúsága szerint.

 

 

 

 

Matthew McConaughey ijesztően sovány lett

 Kattints a képre és nyerj!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top