Sztárok

Mi lett velük? Ilyenek most a Dawson és a haverok egykori sztárjai

Mi lett az egykori kamaszsorozat szereplőivel? Egyikőjükkel – Katie Holmes – naponta találkozunk a hírekben, hiszen hét év után elhagyta férjét, Tom Cruise-t. De a többiek élete is fenekestül felfordult.
Mi lett  velük? Ilyenek most a Dawson és a haverok egykori sztárjai

Az örök szépfiú

James Van Der Beek
Mi lett  velük? Ilyenek most a Dawson és a haverok egykori sztárjaiDawson Leery a kamaszlányok igazi kedvence volt. Ám a sorozat után az őt alakító James Van Der Beek mondhatni teljesen eltűnt. Végül 2008-ban az akkor tinisorozatban, a Tuti gimiben tért vissza, majd a Mercy angyalai kórházsorozatban bújt egy szívtipró doki bőrébe. 2011-ben Kesha egyik klipjében vállalt szerepet, amit nyilván nem karrierje csúcspontjaként élt meg. Van Der Beek 2003-ban feleségül vette Heather McComb színésznőt, akit hat évvel később egy másik nőért hagyott el. Alighogy kimondták a válást, összeházasodott barátnőjével, Kimberlyvel. Az asszony idén márciusban szülte meg a második gyermeküket. „Amikor már azt gondoltuk, hogy nem élhetünk ennél nagyobb boldogságban, akkor tudtuk meg, hogy újra szülők leszünk” – nyilatkozta a színész tavaly ősszel.

A legnagyobb bulvársztár lett

Katie Holmes
Mi lett  velük? Ilyenek most a Dawson és a haverok egykori sztárjaiKatie a világ legkapósabb fiatal nője volt a sorozat alatt. Két évvel azután, hogy kibújt Joey Potter szerepéből, 2005-ben megismerkedett Tom Cruise színésszel, és a többi már bulvártörténelem. 2006-ban feleségül ment hozzá, gyermekük is született, ám a katolikus Katie-nek nem volt egyszerű a férje vallás szerint élnie. Egyesek arról beszélnek, hogy Tom kegyetlenül kínozta nejét, mások titokzatos szerződést emlegetnek, mely mesés szerepeket ígért Katie-nek a házasságért cserébe. Holmes azonban sem boldog feleség, sem sikeres színésznő nem lehetett. 2012 nyarán váratlanul elindította a válást, és megszerezte közös gyermekük felügyeleti jogát is. Jelenleg New Yorkban él, visszatért a színházhoz, és állítólag új szerelem is van az életében.

Tragédia után kellett talpra állnia

Michelle Williams
Mi lett  velük? Ilyenek most a Dawson és a haverok egykori sztárjaiJen Lindley karaktere nem kapott boldog befejezést a sorozat íróitól, és nem várt boldogabb jövő az őt alakító Michelle Williamsre sem. A most 32 éves színésznő a Túl a barátságon című mozi forgatásán ismerkedett meg Heath Ledger színésszel, akihez 2004-ben feleségül ment, pár hónappal később megszületett kislányuk, Matilda. Ám házasságuk alig három évig tartott, mivel 2007-ben elváltak, és fél évvel később a gyógyszerfüggő Heath Ledger elhunyt. Michelle Williams jelenleg az Így jártam anyátokkal sorozat szereplőjével, Jason Segellel alkot egy párt, akit kislánya is apjaként szeret.

A nőcsábász

Joshua Jackson
Mi lett  velük? Ilyenek most a Dawson és a haverok egykori sztárjaiPacey Witter megformálójának öt évet kellett várnia a tinisorozat után, hogy újabb tévés szerepet kapjon. 2008 óta a Rejtély című tévésorozatban játszik, és a forgatások kedvéért Kanadába költözött.  A Dawson után igazi nőcsábász életet élt. Számos ismert hölgyet meghódított, járt például kolléganőjével, Katie Holmesszal. De barátnője volt Brittany Daniel és Rosario Dawson színésznők is. 2006 óta a modell-színésznő Diane Kruger élettársa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top