Sztárok

Még a családja sem ismer rá Árpára

Teljesen elmaszkírozva harcol a színész-író-rendező az új Bruce Willis-filmben. A szuperprodukcióban John McClane ellenségét alakítja, ezért számos közös jelenete van a hollywoodi filmsztárral – írja a Blikk.

Még a családja sem ismeri fel ÁrpátFelismerhetetlen Árpa Attila a nálunk forgatott Die Hard 5.: Drágább, mint az életed jeleneteiben, a színészt ugyanis alaposan elmaszkírozták. Egy igazi gonoszt alakít az amerikai moziban, akinek fő célja John McClane elpusztítása. Ő a nagy ellenfél jobbkeze, így szinte az összes olyan jelenetben, amikor Bruce Willis megölését tervezik, jelen van, és persze közösen is forgat a világsztárral – értesült a bulvárlap. A titoktartásra kötelezett színész csupán annyit mondott, hatalmas élmény számára a forgatás. A Blikk úgy tudja, az RTL Klubnak durván beszóló Árpa már a szerződött forgatások háromnegyedén túl van, és a stábból származó információk szerint mindent belead a szerepébe, hogy egy profi szakember benyomását keltse az amerikai csapatban. Az Opera mögött, a napokban forgatott egyik jelenetben például a színész – aki összesen húsz napra szerződött le a hollywoodi megaprodukcióval – hosszú, hátrafésült hajjal, szakállal, golyóálló mellényben, fekete szerelésben és gázmaszkban csinálta végig a napot a 30 fokban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top