Sztárok

Így élnek most a Jóban Rosszban egykori szereplői

Emlékeztek még Klárira, Ádámra vagy a polgármester asszonyra? Utánajártunk hogyan élnek, mivel foglalkoznak a Jóban Rosszban egykori szereplői.

 

Így élnek most a Jóban Rosszban egykori szereplőiNagyváradi Böbe – Ekler Klára

A maratonra készül

A színésznő ma is aktívan dolgozik, egyik kedvenc darabja az a Szenes Iván dalai alapján íródott est, melyben saját férjével szerepel, és ami tulajdonképpen róluk szól, a megismerkedésüktől napjainkig.
Böbe kisfia ma már negyedik osztályos tanuló, de nemcsak a színházi szerepek miatt büszke édesanyjára, hanem mert a színésznő már három alkalommal lefutotta a félmaratont. „Októberben az egész maratoni távot teljesíteni akarom, ezért minden nap edzek. Tíz kilométert futok naponta, és ami a jó hír, a futás miatt három hónapja nem gyújtottam rá.”

Így élnek most a Jóban Rosszban egykori szereplőiVándor Éva – Nemes Lenke

Főz és sportol

Munkával telik a sorozat egykori polgármesterének nyara. A színésznő azt mondja: szinkronmunkái állandóan vannak, debreceni és tihanyi szereplése után pedig az országot járja a Meseautó című darabbal. De pihen is, a Balatonnál van egy nyaralójuk, ha ideje engedi, ott tölt néhány napot. Ilyenkor szívesen birtokba veszi a konyhát, kedvenc étele a hal. Emellett pedig sportol. „Súlyzózom, és van egy láberősítőm is. Vettem pilates-DVD-t is, ami a belső izmokat mozgatja át, jól karbantartja az embert. Mindig elhatározom, hogy beiratkozom egy ilyen tanfolyamra, de a végén marad a DVD-edzés.”

Így élnek most a Jóban Rosszban egykori szereplőiNéhány mondatban…

Létay Dóra két éve ment feleségül kollégájához, Józsa Imréhez, kislányuk, Luca pedig idén nyáron jött világra.

Szanitter Dávid egy esztendeje megnősült, munkájával is elégedett, játszik, rendez és tanít is.

Somogyi Santana Lorena boldog párkapcsolatban él, egy üzleti iskolában tanul, és jelenleg Brüsszelben az Európai Parlamentben gyakornokoskodik.

Így élnek most a Jóban Rosszban egykori szereplőiVolosinovszki György – Bencsik Ádám

Rendezvényszervező lett

Kardos doktor fogadott fia most koncertszervezéssel foglalkozik és portfóliókat készít. „Indítottunk egy vállalkozást egy fotós barátommal. Én, mint salesmenedzser dolgozom, de segítek a beállításoknál is. A másik munkám még gyermekcipőben jár, különböző rendezvényekre közvetítek ki előadókat. Szeptembertől pedig egy színjátszókört szervezek gyermekeknek.”

Így élnek most a Jóban Rosszban egykori szereplőiVágvölgyi Lilian – Bodolai Orsi

Étteremben dolgozik

„Minden 180 fokban fordult meg az életemben, mióta nem játszom a sorozatban. Voltak mély, és magas pontok egyaránt. Jelen pillanatban, annyit tudok mondani, hogy boldog vagyok. Egy étteremben dolgozom, végre jut időm olyan dolgokra, amikre eddig nem nagyon volt. Rengeteget írok, már majdnem összegyűlt egy kötetre való új versem. És egy nagyon különleges zenei projectet is most agyaltunk ki a legjobb barátommal. Végre azt érzem, hogy jó úton járok, mind a magánéletemben, mind a munkámban, mind művészeti téren”- mondta a Bodolai család egykori tagja.

Így élnek most a Jóban Rosszban egykori szereplőiNéhány mondatban…

Előd Álmos, a sorozat egykori Nemes Dávidja, apa lett.

Nemes Kriszta – vagyis Rita nővér – ikrei pedig már egyévesek, a kisfiú és kislány gondozása egész napos elfoglaltság, és a színésznő egy ideig még biztosan főállású anya lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top