Sztárok

Királynő lett a Barátok közt sztárjának lányából

Nagyon büszke a lányára R. Kárpáti Péter, hiszen elsöprő győzelmet aratott egy szépségversenyen. A 17 éves Rebekát ugyanis Soltvadkert szépévé választották – írja a Bors.

Királynő lett a Barátok közt sztárjának lányábólA Barátok közt egykori sztárjának lánya a hétvégén elnyerte a Soltvadkert Szépe címet. Tizenöten pályáztak a címre, végül R. Kárpáti Péter lánya nyert fölényesen, így az ő fejére került a korona. „Álszentség lenne azt mondani, hogy teljesen váratlanul ért bennünket a győzelme, hiszen benne volt a pakliban, két kisebb szépségversenyen már első lett” – mondta a színész. Az egykori sorozatsztár – akit a hírek szerint a TV2 is csábít – egyáltalán nem félti a lányát a siker árnyoldalaitól. R. Kárpáti Péter biztos abban, hogy Rebekát nem szédíti majd el a siker, és sosem fogad el protekciót. A királynővé koronázott lánya több ajándékkal is gazdagodott: ékszereket, egy wellnesshétvégét és komoly összegű kozmetikai csomagot kapott, valamint egy egyhetes horvátországi nyaralást, ahova barátját, a Csillag Születikben feltűnt Appril Project táncosát, Kazarján Denielt viszi magával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top