Sztárok

II. Erzsébet királynő unokája megbocsátott hűtlen férjének

Nemrégiben még attól volt hangos a brit sajtó, hogy a királynő unokáját, Zara Phillipset megcsalta a férje, akihez egy évvel ezelőtt ment hozzá. Ma pedig nem győzik dicsérni, amiért nagylelkűen megbocsátotta a félrelépést, sőt olyannyira felülemelkedett a magánéleti nehézségeken, hogy bekerült a brit lovas válogatott olimpiai csapatába.

II. Erzsébet királynő unokája megbocsájtott hűtlen férjénekOrszág-világ előtt alázták meg

A pekingi és az athéni olimpiára is kijutott a királynő legidősebb lányunokája, Zara Phillips, de lovai mindkét esetben lesérültek, és ezért távol kellett maradnia az ötkarikás játékoktól. Most a londoni olimpián áll rajthoz, célja pedig az aranyérem. Zara lovastusában már világbajnok, csapat és egyéniben pedig Európa-bajnok, csak az olimpiai díjak hiányoznak a gyűjteményéből. Apja, Mark Phillips kapitány olimpiai arany-, illetve ezüstérmes lovas, de édesanyja, Anna hercegnő, a királynő lánya is indult ötkarikás játékokon! A hozzáértők szerint Zara jó eséllyel áll rajthoz, gyors, és jól bírja a rá nehezedő nyomást. Igaz, ebben néhány hónappal ezelőtt még kételkedtek az edzői, de Zara bebizonyította, hogy céljától még az sem tántorítja el, hogy a férje félrelépett és lebukott, mégpedig az egész világ előtt.

Nem siette el a házasságot

II. Erzsébet királynő unokája megbocsájtott hűtlen férjének

Zara és férje, Mike Tindall 2003-ban találkoztak Sydneyben, a sport hozta össze őket. Mike ugyanis a brit rögbiválogatott kapitánya volt, világkupagyőztes, ő ösztökélte Zarát, hogy vegye komolyabban a lovas sportot. A szerelemből házasság lett, tavaly, július 30-án házasodtak össze Skóciában. Mike-ot mindenki irigyelte, hiszen nemcsak csinos, sportos lányt tudhatott magáénak, de ezzel bekerült a brit királyi családba is, melynek tagjaként ugyan csak ritkán kell hivatalos eseményeken megjelennie, viszont élvezheti a királyi lét minden előnyét. Álmában sem jutott senkinek az eszébe, hogy éppen ő, a sportban már akaraterejét, kitartását, hűségét bizonyított férfi félrelép.

A királyi családban átok ül a házasságokon?

II. Erzsébet királynő unokája megbocsájtott hűtlen férjének

Pedig így történt, néhány hónappal ezelőtt Mike Új-Zélandon járt a rögbivilágkupán, ahol egyik este egy szórakozóhelyen egy csinos lányt ölelgetett, csókolt, majd fenekét markolászva távoztak. Mindezt a biztonsági kamera rögzítette, és persze a lapok azonnal világgá kürtölték, hogy Zara férje félrelépett.  A királynő unokája teljesen magába fordult. Hiszen éppen csak összeházasodtak, és a férje máris mást csókolt. Ott volt előtte szülei válása: anyja, Anna, azóta férjhez ment, boldog feleség, apja viszont éppen válófélben van a második asszonyától is. De látta azt is, miként csalta meg Diana Károly herceget, míg az Kamilla karjaiban kereste a boldogságot. Szemtanúja volt, ahogyan másik nagybátyját, András herceget szarvazta fel Sarah Ferguson, a yorki hercegné. Mintha a királyi családba beházasodottak nem tudtak volna hűségesek maradni. A nyomás elől menekültek? Ki tudja.

Már csak az arany hiányzik…

De ott van előtte legfiatalabb nagybátyja, a királynő legkisebb fia, Edward herceg szeretetteljes házassága, és a királyi család összes többi tagja, akik szintén boldog házasságban élnek. Ez adott erőt Zarának, aki eldöntötte, nemcsak az olimpiai aranyért, de a házasságáért is harcolni fog.  A kapcsolatát állítólag sikerült megmenteni, a kérdés már csak az, hogy azt a fényes aranymedált is megszerzi-e Londonban?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top