Sztárok

Elvették Jackson gyerekeit a nagyanyjuktól

A néha popsztár gyermekeinek nevelése mindeddig a Jackson nagyi feladata volt. Egy családi botrány után a bíróság a gyerekek felügyeleti jogát az egyik fiatal nagybácsinak adta.

Szinte követhetetlen az a dráma, ami a Jackson családban zajlik két hete. A Michael Jackson három árváját, Prince-t, Parist és Blanketet nevelő nagymama tinédzser unokája szerint eltűnt. Paris félelmeit Twitteren osztotta meg, miszerint valami nincs rendben, nem éri el a nagyiját, és azonnal beszélni akar vele.

Elvették Jackson gyerekeit a nagyanyjuktólAz online lavina ezzel megindult, és hamarosan már emberrablásról volt szó, miközben az azóta előkerült idős nő azt állítja, csak pihenni ment Arizonába családtagjaival, a Miraval Resort & Spába.
Az állítólag egyes családtagok által is generált hisztéria odáig fajult, hogy gyorsított eljárásban vonták meg a nagymamától a felügyeleti jogot, amit ideiglenesen a néhai popsztár egyik testvérének fia, a 32 éves TJ kapott meg.

„Teljesen ledöbbentem, hogy ameddig elutaztam, elvették tőlem az unokáimat, úgyhogy most hazamegyek” – nyilatkozta a 82 éves Katherine Jackson az ABC Newsnak. Szerinte az ügyben ítéletet hozó Mitchell Beckloff felült a rengeteg rágalomnak és hazugságnak, az állítólagos emberrablással kapcsolatban pedig azt mondta, épségben van, és miatta senki se aggódjon, a gyermekei soha nem bántanák őt. Csak azért nem jelentkezett unokáinál, mert nem volt nála mobiltelefon, miután nyugodtan szeretett volna pihenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top