nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Újra férjhez mehet Kim Kardashian

Újra férjhez mehet Kim Kardashian

Kanye West állítólag maga tervez eljegyzési gyűrűt – elhunyt édesanyja ékszereiből – médiasztár barátnőjének, akivel alig pár hónapja találtak egymásra.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Újra férjhez mehet Kim KardashianA 31 éves Kim Kardashian legutóbbi házassága kereken 72 napig tartott, ám ez, úgy néz ki, nem vette el a kedvét a továbbiaktól. Jelenlegi párja, Kanye West amerikai énekes és divattervező a Radaronline.com információi szerint közel jár ahhoz, hogy maga is megkérje az egykori Playboy-nyuszi kezét.

A rapper egy ékszerész segítségét kérte a gyűrű megalkotásához, amihez néhai édesanyja, Donda gyűjteményéből válogatta ki a legértékesebb drágaköveket. A gyémánt és rubin jegygyűrűt Kim akkor kapja csak meg, ha hivatalosan kimondják a válását Kris Humphriestől.  

A lánykérés időpontja tehát még kérdéses, a helyszínre viszont vannak már konkrét ötletek is. A rapper ugyanis vagy Chicagóban szeretne egybekelni szerelmével, ahol gyermekként nevelkedett, vagy pedig Oklahomában, ahol elhunyt édesanyja, Donda sírhelye található.

Megosztás Facebookon