Sztárok

Újra férjhez mehet Kim Kardashian

Kanye West állítólag maga tervez eljegyzési gyűrűt – elhunyt édesanyja ékszereiből – médiasztár barátnőjének, akivel alig pár hónapja találtak egymásra.

Újra férjhez mehet Kim KardashianA 31 éves Kim Kardashian legutóbbi házassága kereken 72 napig tartott, ám ez, úgy néz ki, nem vette el a kedvét a továbbiaktól. Jelenlegi párja, Kanye West amerikai énekes és divattervező a Radaronline.com információi szerint közel jár ahhoz, hogy maga is megkérje az egykori Playboy-nyuszi kezét.

A rapper egy ékszerész segítségét kérte a gyűrű megalkotásához, amihez néhai édesanyja, Donda gyűjteményéből válogatta ki a legértékesebb drágaköveket. A gyémánt és rubin jegygyűrűt Kim akkor kapja csak meg, ha hivatalosan kimondják a válását Kris Humphriestől.  

A lánykérés időpontja tehát még kérdéses, a helyszínre viszont vannak már konkrét ötletek is. A rapper ugyanis vagy Chicagóban szeretne egybekelni szerelmével, ahol gyermekként nevelkedett, vagy pedig Oklahomában, ahol elhunyt édesanyja, Donda sírhelye található.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top