Sztárok

Sörfesztiválon bulizott Vajna és Palácsik

Egy gasztronómiai rendezvényen múlatta az időt a hollywoodi producer és kedvese. Tímea a barátnőjét köszöntötte fel Balassagyarmaton, Vajna pedig elkísérte, ezután pedig egy röpke fesztiválozásra is jutott még idő – írja a Bors.

Sörfesztiválon bulizott Vajna és PalácsikA Nógrád megyei Balassagyarmaton szinte észrevétlenül szórakozhatott Andy Vajna és Palácsik Tímea. A pár egy helyi sörfesztiválra ment el együtt, ahol elvegyültek a fesztiválozók között. „A barátnőmet köszöntöttük a születésnapján, és mivel kedveli Vastag Csabát, kilátogattunk a sörfesztiválra” – mondta a tengerentúlon modellként befutott Tímea. Vajnáék nem először fesztiváloztak Balassagyarmaton, már tavaly is kilátogattak a sörfesztiválra. Ezúttal is élvezték a koncerteket, sőt Tímea – akit egyelőre nem jegyzett el a producer – alkalmi fotósként szívesen fényképezte Vajnát és rajongóit, akik egy-egy közös képet akartak a hollywoodi producerrel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top