Sztárok

Keresztes exférjének már új családja van

Kicska László máris beilleszkedett barátnője családjába. A zenésztársak szerint Keresztes Ildikó volt férje új kedvese oldalán lelkesen készül az apaszerepre – írja a Bors.

Keresztes exférjének már új családja van A bulvárlap birtokába jutott fotók alapján úgy tűnik, Kicska László végleg lezárta a Keresztes Ildikóval töltött éveket, és már az új családja kialakítására koncentrál. Az EDDA gitárosa szemlátomást nagyon boldog 25 évvel fiatalabb barátnőjével. Bernadett már hosszú hónapok óta vele él, a lány tavasszal tartott születésnapján pedig a közeli családtagjai is ideutaztak hozzá Szlovákiából, hogy felköszöntsék. A fotókat Berni édesapja töltötte fel a közösségi portálra. A képek szerint a házigazda, Kicska László még azt is megengedte, hogy a karrierje során összegyűjtött, feltehetően értékes gitárgyűjteményének egy-egy darabjával pózolhassanak az újdonsült rokonok. Mint a Bors megtudta, a zenei körökben már olyan pletykák is szárnyra keltek, hogy Bernadett és László rövidesen szülői örömök elé néz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top