nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Máris botrányhős Harry herceg új barátnője?

Máris botrányhős Harry herceg új barátnője?

A kékvérű Cressida Bonasról az előkelő Tatler magazine nagyon csinos, nagyon helyes lányként tesz említést, ugyanakkor édesanyja fiatalon megrögzött férfifaló hírében állt, és modellként félmeztelenül is pózolt.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A 23 éves szőke modell és a fiatalabbik brit herceg románcáról alig pár napja adtunk hírt, ám Cressida Bonasról máris újabb információözönnel állt elő a brit sajtó. Lady Mary-Gaye Georgiana Lorna Curzon angol modell és tévés híresség lányát a Daily Mail szerint Harry herceg unokatestvére, Eugenie, és annak barátja, Jack Brooksbank mutatta be. A modellkedő, nem mellesleg színésznői karrierről álmodó fiatal lány abszolút a herceg típusa, szőke, karcsú, ahogyan Harry első komolyabb barátnője, Chelsy Davy, valamint az egyik legutóbbi hódítása, Mollie King énekesnő is.

Máris botrányhős Harry herceg új barátnője?

Az új románcnak azonban lehet, hogy Kate Middleton nem örül majd annyira, tekintve, hogy Cressida féltestvére, a gyönyörű Isabella Anstruther-Gough-Calthorpe nem más, mint az a színésznő, akibe állítólag Vilmos herceg 2005-ben őrülten szerelmes volt. Bár az idősebbik herceg végül nem Harry új szerelmének nővérét vette el, azért „Bella” így sem járt rosszul, hiszen a milliárdos Richard Branson fiával jár jegyben.

Cressida Bonast a brit Tatler magazin egyébként a legígéretesebb „partik” között jegyzi, nagyon csinos, nagyon helyes lányként téve róla említést. Egyetlen pikáns motívum a lány múltjában talán az édesanyja egykor botrányosnak számító képei. Harry potenciális anyósa ugyanis „úrinő” korszaka előtt, fiatalon még félmeztelenül, beolajozott testtel is pózolt.

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon