Sztárok

Így változtatta meg Dobó Kata életét a kislánya

Képtelen volt lazítani az anyaság előtt Dobó Kata. Azt mondja, megőrült, ha nem úgy voltak a dolgok körülötte, ahogyan ő azt szerette volna – írja a Blikk.

Így változtatta meg Dobó Kata életét a kislánya„Ilyen például a pedantomániám. A lakásnak mindig minden körülmények között ragyognia kell a tisztaságtól, de nem csak ott, ahol látszik ám! Elég, ha csak én tudom, hogy az ágyneműt nem sikerült a megfelelő időben lecserélni, másnap rögtön ezzel kezdem, mert addig, amíg a dolog nincs teljesítve, valami furcsa, gyomorkörnyéki feszültség kerít hatalmába” – vallja Kata, akinek jelmondata: Rend a lelke mindennek. Legalábbis ez volt egészen kislánya érkezéséig.

„Már nem akarok mindent én megoldani, és az sem zavar, ha nem makulátlan tisztaságú a lakás. Nekem kell leginkább rendben lennem, hogy a gyermekem minden igényét maradéktalanul teljesíteni tudjam. Rá kellett jönnöm, hogy vissza kell fognom a lendületből”
– mondta a színésznő a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top