Sztárok

Külföldre szökött Keresztes Ildikó

Spanyolországban, volt férje nélkül élvezte a nyaralást az X-Faktor mentora. A fantasztikus formában lévő énekesnőt teljesen feltöltötték a csajos programok – írja a Blikk.

Külföldre szökött Keresztes IldikóSpanyolországba utazott nyaralni Keresztes Ildikó, ugyanis meghívta magához az ott élő barátnője. A hivatalosan is elvált énekesnő bomba formában van, jól érzi magát a bőrében. Elmondása szerint furcsa volt egyedül menni nyaralni, de élvezte. Ám csupán a repülőn volt egymaga, a barátnője – aki már két éve könyörög neki, hogy látogassa meg – már a reptéren várta, és igazi csajos napokat töltöttek együtt. Az X-Faktor mentorát úgy tűnik, nem viselte meg a válás, hiszen fantasztikus formában van. „A szerencsés géneknek köszönhetem, hogy így nézek ki, (…) én ugyanis még nem szabattam át magamon semmit” – jelentette ki a 47 éves énekesnő, akire ősztől a tehetségkutató újabb szériája vár. Mint mondja, igénye is van arra, hogy jól nézzen ki, mert magasan fejlett az esztétikai érzéke.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top