Sztárok

Vilmos herceg kiakadt: “Ne alázzák meg a feleségemet!”

Áll a bál a Buckingham-palotában. Vilmos magából kikelve védte feleségét a palota alkalmazottaival és családtagjaival szemben, akik nem akarják, hogy Katalin túlságosan előtérbe kerüljön.
Vilmos herceg kiakadt:


„A nejem az ország harmadik asszonya!”


„Elég volt
üvöltötte Vilmos herceg a királyi udvartartás hivatalnokainak –, nem hagyom, hogy továbbra is megalázzák a feleségemet.” Vilmos kijelentette: mindenkinek el kell fogadnia, hogy Katalin a királynő és Kamilla után az ország harmadik asszonya, ő a jövendő királyné, nem bánhatnak vele méltatlanul. Mindezt nem kellett kiszivárogtatni a sajtónak, a fél Buckingham-palota hallotta a trónörökös dühöngését.

A jótékonykodás miatt vesztek össze

Vilmos herceg kiakadt: Várható volt, hogy a herceg előbb-utóbb kikel magából, ugyanis nem tartja fairnek, hogy nejét lefokozta nagyanyja, II. Erzsébet. Így Katalinnak ezentúl a rangban vele egyenlő, de a királyi családba beleszületett hercegek és hercegnők előtt is bókolnia kell. Korábban pedig arra kérték, hogy öltözködjön visszafogottabban, ne homályosítsa el a királynőt a gyémántjubileumi ünnepségek alatt. Vilmosnál most az ütötte ki a biztosítékot, hogy Katalin szeretett volna egy alapítványt létrehozni, mely az ő nevét viseli, de erre a palota nem adta áldását. A herceg ezért úgy döntött, hogy az ő és öccse, Harry által létrehozott alapítvány ezentúl a Cambridge Hercege, Hercegnője és Harry Herceg Alapítvány néven működik tovább. Így Katalin megkapja a lehetőséget, hogy a szervezeten belül, de a saját módján jótékonykodjon.

Már az óvónőnek is beszólt

„Úgy látszik, Vilmos kezd tudatára ébredni, hogy egyszer király lesz, és úgy parancsolgat, mintha máris ő viselné a koronát” – fecsegett a palota egyik alkalmazottja. Nos, Vilmos már elég régóta tudja, hogy egyszer király lesz. Még óvodás volt, amikor nem akart szót fogadni az óvónőjének, és azt vágta oda neki: „Ha majd király leszek, elküldöm a katonáimat, és lefejeznek téged!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top