Sztárok

Így néznek ki most a Melrose Place sztárjai

Melyik az a sorozat, amiben Barbie él és okos, sőt a közös medence olyan, mint a Rózsa bisztró a Barátok köztben? Segítünk, a Melrose Place az, ahol a színészek forgatáson kívül is szerelembe estek.
Így néznek ki most a Melrose Place sztárjai

Vajon még mindig irigylésre méltóan és rendületlenül fessek, feszesek egykori kedvenceink, vagy esetleg a színészet helyett már rég az autóbiztosításban utaznak? Jelenkutató szériánkban ezúttal a Melrose Place szereplőgárdájára irányítjuk a verbálreflektort, és kiderítjük, mivel is foglalkoznak manapság a kultsorozat Los Angeles-i társasházának kirakatlakói. Annyit már elöljáróban is elárulhatunk, hogy az álomsorozat szereplőinek pályaíve még hollywoodi mércével is igen változatos. Egyes kedvenceknek jó esetben is egy-egy amatőr ligás produkcióra futotta, de volt, aki már a következő kanyart sem tudta bevenni. Akadnak, akik a Melroce Place utáni románcukkal a bulvárlapok címlapján a mai napig sikeresek, míg megint mások szédületes karriert futottak be a sorozatot követően.

Így élnek most a Vészhelyzet sztárjai! – galériával
Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top