Sztárok

Karambolozott Katie Holmes és Suri autója

Tom Cruise azóta nem látta lányát, Surit, hogy Katie bejelentette: elhagyja őt. Ennek már 19 napja, ám apa és lánya találkozására hamarosan sor kerül – írja a Huffington Post.

Karambolozott hétfőn este Suri Cruise és Katie Holmes autója. Friss információk szerint a sofőr azért indult, hogy felvegye a színésznőt és lányát egy iskolából, ahová Suri tornázni jár. A Daily Mail szerint személyi sérülés nem történt. Az biztos, hogy a helyszínelésen nem volt jelen Holmes, de az még nem tisztázott, hogy lányával az autóban ült-e a baleset idején.
Eközben már szervezik az első találkozást Suri és édesapja között.

„Mondhatnak Tomra, amit akarnak, de ő remek édesapa, és szereti Surit. A szakítás előtt rendszeresen látta/nevelte lányát, és most majd belehal, hogy nem találkoztak több mint két hete. De úgy tűnik, apa és lánya hamarosan láthatják egymást” – mondta a színész egyik barátja a lapnak. 

A részletek egyelőre nem tisztázottak. A lap értesülése szerint Katie azt szeretné, ha Tom utazna New Yorkba, és nem neki kellene a lányával Los Angelesbe repülni. „Katie nem érezné biztonságban magát, ha neki kellene repülnie, viszont New Yorkban akkora médiacirkusz van körülöttük, hogy lehetetlen elbújniuk a fotósok elől” – mondta a színésznő egyik ismerőse, míg Tom barátai azt mondogatják, hogy a színész csak látni szeretné a lányát, és nincsenek más szándékai. 

Így fog újra találkozni Tom Cruise és Katie

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top