Sztárok

Kié 2012 legjobb celebteste?

Igazi forró nyár van, ami a celebeket is arra készteti, hogy a tengerparton mutogassák bikinis testüket. Szemügyre vettük az idei nyár eddigi bikinis celebfotóit, hogy megszavazzátok, ki a legnőiesebb celeb a strandokon.
Britney Spears A nagy visszatérő Britney egy sikeres turnét tudhat maga mögött, ő lett az amerikai X-Faktor egyik mentora, de korántsem elégszik meg ennyivel. Az énekesnő a Twitteren mutatta meg követőinek, hogy még két gyermek után is dögös nő!
Kié 2012 legjobb celebteste?

Geri Halliwell Alkalmi modell Britneyhez hasonlóan Geri is mentor lett, igaz ő a brit X-Faktort erősíti. Emellett ő is megakarta mutatni, hogy nem Victora Beckham az egyedüli jó testű Spice Girl, így most a Next 2012-es fürdőruha kollekcióját népszerűsíti, erősen retusált képeken.

Kié 2012 legjobb celebteste?

Nicollette Sheridan Született NŐ Az egykori Született feleség májusban mutatta meg, hogy egy 48 éves nőnek sem kell overallban a strandra mennie. Bátran vállalta, hogy néhol már a narancsbőr ellen harcol, és egyáltalán nem szégyellt merészebb bikinialsót viselni!

Kié 2012 legjobb celebteste?

Bar Rafaeli Nem csak kiegészítőnek! A szupermodell Leonardo Dicaprio barátnőjeként gyakran érezhette úgy, hogy csupán egy nagyon híres színész nagyon csinos kiegészítője. Nos a szakításuk óta Leo láncdohányos lett, nem borotválkozik, és elkezdett hízni, míg Rafaeli, valljuk be: piszok jól néz ki! Vajon ki volt kinek a kiegészítője?!

Kié 2012 legjobb celebteste?

Jennifer Lopez „A FENÉK” 43 éves, szült két gyereket, és még mindig elképesztően jól néz ki. Persze lehet, hogy bérlete van a plasztikai sebészetre, de ezt nyilván soha nem fogjuk megtudni. Mindenesetre, amióta Jennifer a 25 éves táncosfiújával kavar, el nem engedi a strandon a fiatal srác kezét.

 

Kié 2012 legjobb celebteste?
 
A(z) “Kié 2012 legjobb celebteste?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Jennifer Lopez

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top