Sztárok

A németeket koppintja Hajdú Péter

Új vállalkozásba fog Hajdú Péter. A TV2 műsorvezetője megpróbálkozik a fesztiválozással, amelynek szervezéséből neje is aktívan kiveszi a részét – írja a Blikk.

A németeket koppintja Hajdú PéterA müncheni sörfesztivál adta az ötletet Hajdú Péternek, hogy Magyarországon is lehetne egy hasonlót szervezni. „Ha nem is olyan nagy kaliberűt, de a lehető legnagyobbat Magyarországon. Helyszínnek pedig Miskolcot gondoltuk” – árulta el a Frizbi műsorvezetője, aki hol luxushajót, hol pedig luxustáskát vásárol. A tévés ugyan alig-alig él alkohollal, ám a finom csapolt sört bizony szereti. A szeptemberi fesztiválon – amelyen hazai és külföldi előadók is fellépnek – nemcsak a nagy, hanem a kisebb sörfőzők is bemutatkoznának. A rendezvényszervezésből pedig a felesége, az ismét fogyókúrába vágó Sarka Kata is kiveszi a részét, ő intézi ugyanis a sörfesztivál saleses ügyeit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top