Sztárok

Napok óta halott volt Stallone fia, mire megtalálták

Magyar idő szerint szombaton hajnalban találta meg a házvezetőnő Sylvestert Stallone fiának holttestét. Mint kiderült, a 36 éves színész már 3-4 napja halott volt.

A TMZ és a People információi szerint utoljára a menedzserével beszélgetett telefonon a híresség elhunyt fia. „Szerződéskötés előtt álltunk egy produkciós céggel. Nagyon jó hangulatban volt, és azt tervezte, hogy még ezen a hétvégén Las Vegasban elveszi barátnőjét, akivel évek óta együtt van” – nyilatkozta a People magazinnak a menedzser, Bob Murawsk. Azonban ezután napokig senki nem kereste a 36 éves férfit, akit magyar idő szerint szombat hajnalban talált meg a házvezetője.

A rendőrség megerősítette, hogy Sage legalább 3-4 napja holtan feküdt Los Angeles-i otthonában. A TMZ internetes oldal szerint a férfi gyakorta bezárkózott a szobájába, gyorskajákkal, cigarettával, rengeteg itallal és gyógyszerekkel. Ez történt a végzetes napon is. A People magazin úgy tudja, hogy egy fotó is volt Sage szobájában, ami mindössze 14 nappal a halála előtt készült, és amin édesapjával látható. „Rajongott érte, istenítette az apját” – mondta a menedzsere, aki azonban tagadja, hogy Sage ivott volna, és nem tudja mivel magyarázni a nagy adag gyógyszerre utaló jeleket.

Napok óta halott volt Stallone fia, mire megtalálták

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top